1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (754 stemmen, gemiddeld: 4,28 van de 5)
Laden...

Als je de keus maakt om in het buitenland te werken, dan komt het Verenigd Koninkrijk ook snel naar boven. Reden hiervoor kan zijn de taal en de afstand. Beide zijn voor België heel toegankelijk waardoor wonen en werken in Engeland relatief eenvoudig is.

Je bent niet te ver weg van België, en dus ook niet van je familie en vrienden. De Engelse taal beheersen we behoorlijk goed en dat is handig voor jobs in Engeland. Zeker als je een HBO- of Universitaire studie doet of hebt afgerond kun je prima wonen en werken in het Verenigd Koninkrijk.

Afbeelding Werken in Engeland verenigd koninkrijk vacatures foto van Londen Big Ben en bus

Tot voor kort was het ook een prettig land om daar als Belg te gaan werken. Het bood veel mogelijkheden en het stond goed op je CV. Dat laatste geldt natuurlijk nog steeds, maar na de Brexit is de mogelijkheid weer twijfelachtig.

Er zijn nog steeds bedrijven die openstaan voor de komst van medewerkers uit het buitenland. Wat je met de huidige ontwikkelingen moet regelen, dat is nog onduidelijk. Laat je daarom goed informeren als je de carrièrestap naar het Verenigd Koninkrijk wilt zetten.

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor werken in Engeland, want dan kunnen we je goed kunnen helpen aan jouw droom job.

Afbeelding Grote Oranje knop met tekst gratis aanmelden erop

Jobs in Engeland: Vacature overzicht + Vind een baan

Check actuele vacatures in Engeland die nu beschikbaar zijn. Klik op de vacature die je interessant vindt om er meer over te lezen.

   

  Als je al een baan op het oog hebt of zelfs bent aangenomen bij een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, dan zal dat al veel schelen. Tenslotte laat je al zien dat jij je nuttig gaat maken in het land.

  SUGGESTIE: Bekijk hierna ook jobs voor andere landen, want anders mis je wellicht een betere optie.

  Mocht het land toch vragen om een zekere vergunning of een visum, dan is de aanvraag alleen maar makkelijker. Zeker met de steun van een werkgever. Mocht je nog geen nieuwe job hebben, kijk dan naar vacatures voor werken in Engeland als Belg. Houd er wel rekening mee dat je ook belasting zult moeten betalen volgens het Brits systeem.

  In de volgende video vertelt Jantine hoe het is om te verhuizen naar en leven in Engeland.

  Wil jij ook een mooie ervaring rijker worden en werken en wonen in Engeland? Druk dan op onderstaande knop, want dan kunnen we je kosteloos verder helpen.

  Afbeelding Grote Oranje knop met tekst solliciteren erop

  Tegenwoordig is het heel makkelijk om internationaal te solliciteren. Via LinkedIn kom je al snel terecht bij vacatures door heel Engeland. Maak gebruik van het internet en de sociale media voor die nieuwe functies om te werken in Londen of andere steden in het Verenigd Koninkrijk.

  Afbeelding infographic werken en wonen in Engeland Verenigd Koningkrijk

  De juiste papieren om te werken in Engeland

  Mocht het zover zijn dat je gaat werken in het Verenigd Koninkrijk, denk er dan aan dat je alle formele administratie op orde hebt. Zoek het volgende uit voor je nieuwe leven:

  Je toekomstige werkgever zal om veel van deze papieren vragen, waardoor je eraan wordt herinnerd om dit in gang te zetten om te kunnen werken in Engeland. Maar als je pas in het Verenigd Koninkrijk op zoek gaat naar jobs, dan is het beter dit al gereed te hebben voor een succesvolle carrière in het Verenigd Koninkrijk.

  Wil je ook werken in het Verenigd Koninkrijk? Solliciteer nu voor jobs in Londen of andere steden via de knop hieronder.

  Afbeelding Grote Oranje knop met tekst nu solliciteren erop