Hoe Andere Avonturiers Over Ons Denken

“Eersteklas service van start tot finish. Eenvoudige aanmelding en voortdurend op de hoogte van geschikte banen op basis van je CV. Makkelijk in de omgang, zeer aan te bevelen.”

“Geweldige ervaring. Ik voelde dat mijn behoeften en verwachtingen bij het zoeken naar een baan als een prioriteit werden behandeld. Absoluut een aanrader.”

“Warme, vriendelijke, persoonlijke service – Gedma is een geweldig bureau om mee samen te werken. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar werk in het buitenland.”

“Eerlijk gezegd zou ik zeggen dat jullie verreweg de meest professionele instantie zijn die ik ben tegengekomen tijdens mijn zoektocht naar werk in het buitenland.

“Ik heb Gedma Consultancy voor het eerst ontdekt via een eenvoudige google-zoekopdracht; ik wist niet dat deze eenvoudige handeling zou leiden tot waar ik nu ben, 6 maanden later. Het team was zo gastvrij, professioneel en geïnteresseerd. Bedankt.”

“Gedma was fantastisch om mee te werken. Ze begrepen snel welke job ik zocht en plaatsten me voor precies de juiste baan. Ze ondersteunden me tijdens mijn sollicitatie, belden me om te zien hoe het interview ging en volgden snel op. Binnen een week had ik een jobaanbieding.”

Meer Reviews

We vinden het belangrijk om de meningen van onze avonturiers te horen – het is altijd goed om te weten dat onze recruitment adviseurs hun werk keurig doen! Heb je zelf ervaring met onze service gehad en zou je ook jouw mening willen delen?Dan ben je meer dan welkom dit te doen via contact@gedma.be.

—————————————

“Ik zou Gedma Consultancy absoluut aanbevelen, ze waren heel gastvrij en een grote steun gedurende het gehele rekruteringsproces. Het team is extreem warm en benaderbaar en heeft zichzelf beschikbaar gemaakt wanneer dat nodig was. Geweldige ondersteuning en een geweldig bedrijf. Bedankt!”

Lucas B.

—————————————

“Gedma was uitzonderlijk goed in het vinden van jobs die mijn vaardigheden en ervaring aanvulden. Ik weet dat wanneer ik een nieuwe job nodig zal hebben, ik voortdurende ondersteuning van Gedma kan verwachten.”

Amélie L.

—————————————

“Ik nam contact op met Gedma toen ik werk in het buitenland zocht. Het Gedma-Team was professioneel, benaderbaar en voordat ik het wist, had ik een baan die echt goed bij me past. Ik raad ze zeker aan.”

David M.

—————————————

“Beste wervingsbureau voor werken in het buitenland. Ze hebben echt de energie en de drive om de perfecte job voor je te vinden. Het Gedma-Team was fantastisch en hielp me om een ​​geweldige carrière-ontwikkelingsrol in het buitenland te krijgen. Ik zou hen ten zeerste aanbevelen om je carrière te helpen ontwikkelen!”

Leon D. 

—————————————

“Ik wil gewoon heel veel dank zeggen dat jullie de afgelopen weken zo behulpzaam zijn geweest. Het maakte mijn werkervaring echt leuk!”

Nour C.

—————————————

“Gedma was zeer behulpzaam en een van de beste wervingsbureaus waarmee ik contact heb gehad. Ik was onder de indruk van hun kennis van de functies en hun persoonlijke benadering. Via hen wist ik mijn eerste baan in het buitenland veilig te stellen! Speciale dank aan Emma.”

Sara D.

—————————————

“Ik wilde jullie enorm bedanken voor al jullie hulp. Het was een waar genoegen. Van alle organisaties waarmee ik heb gewerkt, is Gedma veruit de vriendelijkste en meest gastvrije!”

Rayan O.

—————————————

“Gedma was een fantastische hulp en maakte mijn eerste ervaring in het buitenland tot een groot succes. Ze hebben extra moeite gedaan om werk te vinden dat bij me past en ondersteunen mij tijdens het hele proces. Ik zou Gedma zeker aanbevelen!”

Maya P.

—————————————

“Gedma was geweldig in het vinden van een baan in het buitenland die perfect was voor mijn beschikbaarheid en vaardigheden. Vriendelijk, professioneel en efficiënt, het was een genoegen om met Gedma om te gaan en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een job in het buitenland.”

Mohamed N.

—————————————

“Gedma was uitstekend in het vinden van vakantiewerk tijdens de zomer. Professionele en vriendelijke service en een actieve interesse in hun kandidaten.”

Victor K.

—————————————

“Ik heb nooit de tijd genomen om jullie echt te bedanken dat jullie me hebben geholpen om mijn huidige job te krijgen. Dus ik zou willen zeggen dat ik echt waardering heb voor jullie inzet en een-op-een ondersteuning.”

Lina M.

—————————————

“Dank jullie wel voor al jullie steun dit jaar – het wordt echt gewaardeerd!” Sofia A.

“Iedereen die ik tegenkwam tijdens mijn ervaring met het gebruik van je service was beleefd en behulpzaam. Veel dank hiervoor.”

Noah L.

—————————————

“Gedma heeft er alles aan gedaan om mij aan een job in het buitenland te helpen vinden! In tegenstelling tot de meeste andere rekruteringsbedrijven, geeft Gedma oprecht om het vinden van werk dat je leuk vindt. Ze doen hun best om je werk te bieden waarvan zij weten dat je er belang bij hebt en zij oefenen geen druk uit om je een ​​aanbieding te doen voor een baan die je niet wilt. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!”

Gabriel R.

—————————————

“Gedma vond voor mij werk in het buitenland. Het Gedma-Team was echt proactief en behulpzaam in het vinden van rollen die geschikt waren voor mijn vaardigheden en het tijdsbestek dat ik wilde opvullen. Ik zou niet aarzelen om opnieuw via Gedma andere banen aan te vragen.”

Louise C.

—————————————

“Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om het team van Gedma Consultancy te bedanken. Vanaf het moment dat ik contact opnam met het team, waren ze vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Hun proactieve aanpak betekende dat ik binnen een paar dagen de juiste baan vond. Het proces was heel eenvoudig en een persoonlijke ontmoeting op hun kantoor betekende dat ik mijn vereisten kon uitleggen. Ik aarzel dan ook niet om Gedma aan anderen aan te bevelen.”

Lucas V.

—————————————

“Bedankt voor de manier waarop jullie tot nu toe alles hebt aangepakt – het is zo leuk om een ​​uitzendbureau zo efficiënt, vriendelijk en proactief te zien. Ik zal Gedma zeker blijven aanbevelen aan vrienden en familie.”

Marie R.

—————————————